SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Vključitev električnih kombi vozil v lokalne skupnosti Triglavskega narodnega parka

Predaja električnih kombi vozil petim lokalnim skupnostim
19. marec 2024 ob 11.00
Knjižnica Tolmin, Tumov drevored 6

Vabimo vas, da se nam pridružite na predaji električnih kombi vozil petim lokalnim skupnostim Triglavskega narodnega parka – občinam Tolmin, Kobarid, Bovec, Kranjska Gora in Bohinj - ki bo v torek, 19. marca 2024, ob 11. uri, v Knjižnici Tolmin, Tumov drevored 6.

V jubilejnem letu za Triglavski narodni park, območje Julijskih Alp in slovensko naravovarstvo, želimo predstaviti enega izmed razvojnih ukrepov Javnega zavoda Triglavski narodni park, namenjenega domačinom in obiskovalcem Triglavskega narodnega parka. Za večjo mobilnost prebivalcev in za potrebe umirjanja prometa v zavarovanem območju smo v sodelovanju z Ministrstvom za naravne vire in prostor pristopili k izvedbi pilotnega projekta v mednarodnem alpskem prostoru, k nakupu in umestitvi električnih kombi vozil v parkovne lokalne skupnosti, vključno z digitalno koordinacijo in strokovno podporo.

Program:

  • Uvodni pozdravi           
  • Predstavitev vključitve električnih kombi vozil Toyota Proace Verso v parkovne lokalne skupnosti Triglavskega narodnega parka za izboljšanje kakovosti življenja domačinov in umirjanje prometa - pogovor s ključnimi deležniki
  • Slovesni prevzem električnih kombi vozil

 

Dogodek je del slovenskega predsedovanja Alpski konvenciji.

Začetek je prilagojen prihodu avtovlaka v Most na Soči, zaključil pa se bo predvidoma ob 12.30.

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite najkasneje do 13. marca 2024 preko spletnega obrazca.

na vrh strani