SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Melodija gozda

Vodeno doživetje; Mednarodni festival alpskega cvetja
30. maj 2024 od 14.00 do 17.00
Zborno mesto: parkirišče na planini Vogar

INFORMACIJE:

  • zborno mesto: parkirišče na planini Vogar
  • trajanje: 3 – 4 ure
  • cena: 69,00 €/osebo
  • oprema: udobna oblačila in obutev
  • dogodek se izvaja ob minimalnem številu prijavljenih: 5 oseb

Gozdno doživetje, kjer boste odkrili melodičnost dreves in skrivnosti gozda.

Ali ste vedeli, da je iz dreves mogoče izvabiti melodijo in zvok, da se drevesa med seboj pogovarjajo in prenašajo sporočila? Samo določeni ljudje lahko iz dreves izvabijo skrivnostne zvoke. Tudi vam lahko to uspe na vodenem doživetju.

Melodija gozda je intimna, globoka, a kljub temu zelo intenzivna izkušnja gozda. V okviru vodenega doživetja spoznavate gozd na drugačen način, kot edinstveno subtilno naravno krajino, kjer se lahko ponovno povežete z naravo in hkrati najdete svoje ravnovesje in sprostitev. Ob gozdni kopeli in meditaciji bomo spoznali, kako zelo živ, zveneč in krhek je v resnici gozd – ko človek v tišini prisluhne.

Ekskluzivna zasebna mikrolokacija zagotavlja intimnost in zasebnost. Odkrili boste resonanco posameznih dreves in skupaj ustvarili harmonično gozdno melodijo. Spoznali boste izginjajoče rokodelske spretnosti v lokalnem okolju, zaradi česar je doživetje tudi zgodba o živi kulturni dediščini Bohinja.

Doživetje zaključite z gozdno čajanko, počitkom v visečih mrežah in zvočno kopeljo ter naravno refleksoterapijo stopal s hojo po gozdnih tleh.

na vrh strani