SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Prireditve brez odpadkov

Delavnica
11. november 2022 ob 17.00
Promocijsko kongresni center Pr Nanetovh, Matavun 8, SI- 6215 Divača, Slovenija

Prebivalce, deležnike in v prvi vrsti organizatorje prireditev na UNESCO biosfernem območju Kras in porečje Reke ter predvidenem območju širitve v občinah Pivka in Hrpelje-Kozina, vabimo, da se 11. 11. 2022 ob 17h v Promocijsko kongresnem centru Pr Nanetovh (Matavun8) udeležite brezplačne delavnice z društvom Ekologi brez meja »PRIREDITVE BREZ ODPADKOV«.

»Organizatorje prireditev želimo spodbuditi in vključiti v prehod v krožno gospodarstvo ter trajnostno upravljanje z viri preko preprečevanja nastajanja odpadkov, ponovne uporabe in recikliranja. Predstavili bomo koncept zero waste, kje so priložnosti in potenciali za njegovo vključitev v turizmu ter dobre prakse iz tega področja, npr. katere so alternative plastiki oziroma izdelkom za enkratno uporabo.«

(Ekologi brez meja)
Prijave zbiramo najkasneje do 9. 11. 2022, na [email protected], kjer smo vam obenem dosegljivi za dodatne informacije in pojasnila. V primeru večjega števila prijav, si jemljemo pravico zamenjave lokacije izvedbe delavnice.

V začetku naslednjega leta načrtujemo izvedbo iste delavnice v Ilirski Bistrici. Vabljeni, da se nam pridružite na enem ali drugem koncu našega biosfernega območja. Zelo veseli bomo vaše udeležbe.

na vrh strani