SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Koncert, Etno Histeria World Orchestra

31. julij 2022 ob 21.00
vaški trg v Škocjanu

Etno Histeria World Orchestra je mednarodni projekt, ki že 20 let združuje vrhunske glasbenike s celega sveta. Po intenzivnem tednu vzajemenga učenja in ustvarjanja med vinogradi slovenske Istre, se v edinstveni zasedbi odpravlja na turnejo. Orkester na živ in komunikativen način postreže z okusno mineštro skladb iz vsega sveta, ki jih začini z avtorskim pristopom vsakega od udeležencev.

100 glasbenikov bo interpretiralo 15 originalno aranžiranih skladb iz vseh koncev sveta, od latinske amerike, čez Istro, do skandinavije in bližnjega vzhoda. 

Na svoji turneji se bo orkester ustavil tako na festivalskih odrih, kot tudi po v zaporih, pod balkoni in vaškimi lipami, za konec bo pripotoval na grad Snežnik, kjer bo nastopil na festivalu Plavajoči grad.

Orkester je edinstven tudi zaradi svoje časovne omejenosti, saj ga lahko slišite v živo samo petkrat, nato pa se skupina razide. Pridite in postanite del dogodka, ki je mnogo več, kot samo koncert. Je spektakel, je gibanje, je ogromen jam session, katerega del postanejo tudi gledalci.

Prizorišče: vaški trg v Škocjanu

Dodatne informacije na [email protected] ali 041 811 634

na vrh strani