SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Vodenje po razstavi - Zakladi Ljubljanskega barja na pragu glavnega mesta

24. maj 2022 ob 17.00
Zbor v Mestnem parku Rakova jelša, pod brajdo pri Varuhu zakladov Ljubljanskega barja na začetku poti z razstavnimi panoji

24. maja praznujemo! Ob Evropskem dnevu parkov vas bomo popeljali po razstavi na prostem, ki smo jo poimenovali Zakladi Ljubljanskega barja, in po delu tematske poti na Rakovi jelši, ki nastaja v okviru projekta PoLJUBA.

ZBOR: Ob 17.00 v Mestnem parku Rakova jelša, pod brajdo pri Varuhu zakladov Ljubljanskega barja na začetku poti z razstavnimi panoji

Dostop do zbornega mesta:

  • z mestnim avtobusom 9 do P+R Barje in potem peš čez avtocestni nadvoz ter otroško igrišče v Mestnem parku Rakova jelša, naprej čez Curnovsko ulico po makadamski poti prvi odcep levo – glej karto (do tja vas bodo vodile tudi puščice KPLB).
  • z avtomobilom do P+R Barje in potem peš čez avtocestni nadvoz ter otroško igrišče v Mestnem parku Rakova jelša, naprej čez Curnovsko ulico po makadamski poti prvi odcep levo – glej karto (do tja vas bodo vodile tudi puščice KPLB).
  • s kolesom iz smeri Viča po makadamski Cesti v Gorice, ki vodi proti Ljubljanici in potem zavije levo vzporedno z Ljubljanico ter vas pripelje na Pot na Rakovo jelšo, tam pa sledite puščicam KPLB, ki vas bodo vodile do zbirnega mesta.

TRAJANJE: Skupaj okoli 2 uri
PRIPOROČENA OPREMA: Dobra volja in odprta ušesa in oči ter pohodna obutev in oblačila
PRIJAVE NA: [email protected]

na vrh strani