SLO  |  ENG
Sledite nam na Facebooku

PRIREDITVE V NARAVNIH PARKIH

Predstavitev priložnostne znamke Podpeško jezero

26. januar 2024 ob 11.00
Dvorana Kulturnega doma v Notranjih Goricah, Podpeška cesta 380

V petek 26. januarja ob 11.00 Pošta Slovenije, Filatelistična zveza Slovenije in Krajinski park Ljubljansko barje vabimo na predstavitev nove priložnostne znamke v dvorano Kulturnega doma v Notranjih Goricah, Podpeška cesta 380. Priložnostna znamka Podpeško jezero izide v malem bloku iz serije Naravna jezera Slovenije.

Pred predstavitvijo znamke bo projekcija krajšega dokumentarnega filma o Ljubljanskem barju, Pozabljenje in zamolčane vrednote vode ustvarjalca Mateja Vraniča. Pevsko in plesno bodo prireditev obarvali prvošolci Podružnične šole Notranje Gorice. Za sodelovanje z likovnimi predstavitvami Podpeškega jezera se zahvaljujemo učencem in mentorjem Podružnične šole Jezero.

Vstop na prireditev je prost. Zaradi lažje organizacije prireditve bomo veseli vaše prijave na [email protected].

Na prireditev se je mogoče pripeljati z mestnim avtobusom 6b ali vlakom (nadomestni avtobus na relaciji Ljubljana -Brezovica), ki krene iz Ljubljane ob 10.15 uri in prispe na železniško postajo Notranje Gorice ob 10.47 uri. Odhod vlaka iz Notranjih Goric proti Ljubljani pa je ob 12.15 uri ali 15.10 uri. Za tiste, ki boste prišli z avtomobilom, pa sporočamo, da so parkirna mesta tik ob dvorani in na bližnjem parkirišču pri končni avtobusni postaji 6b.

na vrh strani